Rådgivere og OT

Sola vgs har fire rådgivere som til sammen har ansvaret for alle elever ved skolen. Rådgiverne vil hjelpe elevene med å planlegge utdanning fram mot et yrke. Det legges vekt på elevenes interesser og mestring i ulike fag. Rådgiverne er også tilgjengelige for samtaler om skolesituasjon, livssituasjon, eller andre emner som opptar elevene. Trefftidene til rådgiverne står på døren til den enkelte. Ring eller send en SMS for å avtale et møtetidspunkt.

Rådgivere ved Sola vgs:

Navn Mobil/Telefon

Kjell Håkon Bakken  99557706

Leder for rådgivningstjenesten

og spes.ped.

Ansvarsområde: Yrkesfag og

kontaktperson for skolehelsetjenesten

Petra R
  Petra Rørvik  90215315

Ansvarsområde: Yrkes- og

utdanningsveiledning for alle klasser.

Lene R
  Lene Rørvik  91623277

Ansvarsområde: Sosialpedagogikk

og sosialrådgiver

ST, IF og minoritetsspråklige

Kjartan B
  Kjartan Bø  99557996

Ansvarsområde: Sosialpedagogikk

og sosialrådgiver

ST, IF og minoritetsspråklige

Ved OT Sola og Stavanger sør-vest finner du:

Navn Mobil Telefon

Anders Innvær 97 57 17 48 51 71 84 71
OT-veileder

Signe Andressen 90 70 88 39 51 71 84 24
OT-veileder

Oppfølgingstjenestens (OT) oppgave er å arbeide for at all ungdom som tilhører vår målgruppe skal få tilbud om opplæring, arbeid eller annet kompetansegivende tiltak. Vi gir derfor utdannings- og yrkesveiledning.

For å ha rett til våre tjenester, må du ha rett til videregående opplæring og være mellom 16 og 21 år. I tillegg må et av følgende punkter passe for deg inneværende skoleår:

• Du har takket nei til videregående opplæring.
  • Du tar ut et venteår eller friår.
  • Du har ikke søkt om skoleplass eller læreplass.
  • Du har sluttet på skole eller i et læreforhold.

Oppfølgingstjenesten gir råd og veiledning om utdanning- og yrkesvalg. Målet er å få en formell kompetanse som studie- og eller yrkeskompetanse. Dersom du er i en slik situasjon, vil vi gjerne at du tar kontakt.

Del denne artikkelen på:
Hvilke fag krever min utdanning?

Er du usikker på hvilke fag du skal ta, usikker på hva som kreves for å komme inn på studiet du ønsker å starte på etter du er ferdig på videregående? Informasjon om dette finner du på  samordnaopptak.no

vilbli.no gir deg svar på mange spørsmål

vilbli.no er fylkenes felles informasjonside for søkere til videregående opplæring.

Nullmobbing

Du har rett til å ha det bra!