Idrettsfag

• Idrettsfag

Velkommen til Utdanningsprogram for Idrettsfag på Sola vgs. Dette utdanningsprogrammet er et studieforberedende utdanningsprogram.Sola har fantastiske lokaliteter for å drive med idrett. Et flott uteanlegg med flere fotballbaner, kunstgress, løpebane, turnhall og de to store hallene i Åsenhallen står til vår disposisjon. I tillegg ligger svømmehallen rett i nærheten av skolen. Mange elever har fantastisk gode minnner fra tre år på idrett på Sola. Flotte turer som f.eks. fjellturer, snøhuleturer, padleturer, surfing og skiturer er bare noe av det som elevene husker for resten av livet. Er du klar for å utfordre deg selv, kjenne på høy puls, svette og glede - da er idrett på Sola vgs. noe for deg!

Driver du idrett på kretsnivå eller landslagsnivå kan du nå få tilleggspoeng når du søker deg inn i videregående skole. For å få disse tilleggspoengene så må du få bekreftet av kretsen eller landslagsnivået at du driver i din idrett.

Se her for søknadsskjema:

Del denne artikkelen på:

FX7_5657